De knoppen gaan open


Over de hei en achterin de bossen ligt het terrein van Don Bosco in Assel. Als je aan komt rijden waan je je meteen ver weg van de bewoonde wereld. Vogels geven een fluitconcert en bomen deinen mee in de maat. Uitgestrekte lelievelden kondigen aan wat er staat te gebeuren. Nog dicht in de knop maar een veelbelovend vooruitzien. Want als die knoppen opengaan verspreid zich een ongekende geur en kleur.

En zo komen liedschrijvers uit het hele land binnen. Sommigen nog in knop maar met veelbelovende potentie. Anderen bloeien al maar worden verzorgd met de juiste voeding en aanpak.

Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde, , van rapper tot rocker, van theatermuziek tot countrymuziek, van professional tot amateur, van Nederlandstalig tot Engelstalig, van pienter tot eenvoudig, van pinkster tot gereformeerd.

Nieuwe liedjes worden geboren. Harten gaan open, krachten gebundeld, tranen vloeien, schaterlach klinkt. Om het vuur of aan de koffietafel, op het gras in het veld of op een bankje in het bos. In de les bij arrangeur Frank van Essen of tijdens de uitdaging van Adrian Roest.

Het was mooi, goed, uitdagend en inspirerend. De knoppen gaan open, de geur en kleur verspreid zich. Bedankt mooie liedschrijvers, we gaan nog veel van jullie zien en horen!


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.