De kop is er af

Na een korte nachtrust van 4 uur om 2.30 uur opgestaan.

Vandaag beginnen we aan de eerste reis van de Stichting ‘Increase’ om naar Servie te gaan.

Het is de bedoeling dat we pastor Aleksandar Subotin in Servië gaan helpen en ondersteunen die een tiental kleine gemeenten onderhoud met Roma mensen en daarnaast ook nog 2000 vluchtelingen bij staat.

Om 3.45 uur vertrokken wij uit Apeldoorn en om 15.00 kwamen we aan op onze plaats van bestemming .

De sfeer was vanaf ons vertrek geweldig, wat een mooi team, mensen met een passie voor mensen in nood. Na een heerlijk kort dutje hadden we om 16.00 uur onze eerste bespreking over het programma van de komende twee dagen, ook Aleksandar en Mirco schoven later bij ons aan.

Tijdens deze bespreking kwam er een appje binnen van Carin uit Nederland met een tekst uit Jesaja 58 waarin o.a. staat dat we de hongerigen en verdrukten gul moeten onthalen.

Aleksandar was hier diep door geraakt, want dit is de missie waarom wij naar Belgrado waren gekomen, we komen volgens hem op Gods tijd, wat hebben we toch een machtige God.

We hebben met zijn allen gebeden voor de komende conferentie en daarna een verrukkelijke maaltijd gehad. Bedankt voor de vele bemoedigingen die ons via whatsapp bereikten en de kracht van jullie gebeden.


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.