Explosie van vreugde


Zaterdag 11 februari om 13.00 uur start de tweedaagse conferentie. We beginnen met zigeuneraanbidding, en het is een groot feest. Daarna deelt Ben over het Vaderhart van God en Manon leest het verhaal van Max Lucado 'Niemand is zoals jij'. Na een korte break gaan we uiteen in twee groepen. Een groep krijgt een workshop in aanbidding en een andere groep krijgt een workshop in 'bemoedigen en elkaar zien door Gods ogen'. Om 3 uur krijgen we GROTE hamburgers (yeah!). Van 5 tot 6 uur hadden we weer aanbidding. Het was heerlijk en swingend. Als we weer thuis zijn, appt Alexander ons. Dat ze het zo fijn vonden vandaag en dat ze hun vreugde weer terug hebben gekregen vandaag. Want afgelopen jaar zijn er 18 kinderen tussen de 0 en 18 jaar overleden in zijn gemeente. Heftige tijd dus! Dankbaar dat we vreugde mogen delen. Hem alle eer! Ria Wormsbecher

Zondag 12 februari:Vandaag was er absoluut een doorbraak in vrijheid, in aanbidding en gebed. Een explosie van vreugde, veel persoonlijk gebed, bemoediging, dankbare muzikanten voor hun training en voor samenspelen, een opgebeurde voorganger, die zijn vernieuwde liefde in het openbaar uitspreekt tegen zijn vrouw. Acht enthousiaste dopelingen. Ik kan nog wel even zo doorgaan....Wat een geweldige en ontroerende dagen hier in Servië bij deze mooie mensen. Met 160 mensen in een klein zaaltje waar eigenlijk maar 100 mensen inpassen. Vanavond zijn er 8 dopelingen gedoopt, we hebben avondmaal gevierd, we hebben de leiders gezegend en met olie gezalfd. Een onbeschrijfelijk feest!

Zie voor foto's https://photos.google.com/share/AF1QipOze3Nyo9RsVwd22w6B_tSPEQYd7owQMb9UcOo0obv8J6BMWXlgNXOjKmqDtW0oMA?key=d0FVZVhfQWFBRzVRZ2dRRFppenZxWnZyVUxDTGFB


Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.